Rahamuseo avataan yleisölle 15.9.2020

Tervetuloa taas rahamuseoon! Avaamme museon yleisölle tiistaina 15.9.2020. Museo on auki tiistaista perjantaihin klo 11–17 ja viikonloppuisin klo 11–16. Koronatilanteen vuoksi kuitenkin rajoitamme kävijämäärää: samanaikaisesti voi museossa olla enintään 20 henkeä.

Myös opastusten määrää ja ryhmäkokoa on rajoitettu: opastuksia pidetään enintään kaksi päivässä ja opastukseen mahtuu enintään 12 henkeä kerralla.

Kiinnitämme museossamme erityistä huomiota tilojemme turvallisuuteen ja siisteyteen. Desinfioimme kosketeltavat kohteet päivittäin. Kosketusnäyttöjen käyttämistä varten voi kahvilasta pyytää kosketusnäyttökynän. Museossamme on käsidesiä saatavilla eri puolilla museota.

Tulethan museoon vain terveenä! Siirrä museovierailusi toiseen ajankohtaan mikäli Sinulla on flunssan oireita. Muista myös huolehtia turvaväleistä, äläkä muodosta ryhmiä. Yski vain nenäliinaan tai hihaan. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kädet voi pestä museon wc-tiloissa, jotka ovat heti ulko-oven vieressä eteisaulassa.

Rahamuseo noudattaa Suomen Pankin ja valtionhallinnon linjauksia.