Yleisötilaisuus rahamuseossa torstaina 29.9. klo 17: Kansainvälinen taloustilanne

Ajankohta: torstai 29.9.2016 klo 17.00–18.00
Paikka: Suomen Pankin rahamuseo, Snellmaninkatu 2, Helsinki

Toimistopäällikkö Samu Kurri kertoo rahapolitiikasta ja kansainvälisen talouden näkymistä uuden Euro & talous -verkkojulkaisun pohjalta. Kurri esittelee Suomen Pankin tuoreen kansainvälisen talouden ennusteen vuosille 2016–2018.

Uusimmassa E&T-julkaisussa kysytään mm., miten luonnollisen koron eli talouden tasapainottavan koron alentuminen vaikuttaa rahapolitiikan viritykseen euroalueella ja pohditaan, miksi yritysluotonanto on virinnyt euroalueella niin hitaasti. Julkaisussa kerrotaan myös EKP:n yrityslainojen osto-ohjelman etenemisestä ja siitä, kuinka öljymarkkinoilla haetaan uutta tasapainoa.

Lisätietoja antavat rahamuseon intendentti Jaakko Koskentola, puh. 010 19 5702, ja vanhempi tiedottaja Richard Brander, puh. 010 831 2206.

Tervetuloa!