Yleisötilaisuus rahamuseossa 16.5. klo 17: Rahoitusjärjestelmän vakaus

Suomalaisten kotitalouksien velkaantuneisuus jatkaa kasvuaan ja Suomen pankkisektori on kasvamassa EU:n suurimpien joukkoon. Miten kotitalouksien velkaantuneisuus voi aiheuttaa koko kansantalouteen vaikuttavia ongelmia ja miten se on jakaantunut eri alueille Suomessa? Mitä keinoja tarvittaisiin velkaantuneisuuden hillitsemiseen? Digitalisaatio uudistaa rahoituspalveluiden tarjontaa ja osaltaan tuo uusia riskejä, jotka edellyttävät kuluttajilta hyvää talouslukutaitoa.

Toimistopäällikkö Paavo Miettinen vastaa näihin kysymyksiin ja esittelee vakausarviota rahamuseossa tiistaina 16.5.2018 klo 17 alkaen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

ogen 06.09.2018 09:13
visit here
web development company
honolulu 06.09.2018 09:14
For more information visit here
HonoLulu Tech
sid mehta 22.09.2018 17:37
Salmon, sardines, mackerel and certain other fatty fish are rich in omega-3 fatty acids, which are thought to lower the risk of heart disease and stroke. The benefits of eating fish may far outweigh the risk of harming your health from the mercury these fish contain, according to Harvard's T.H. Chan School of Public Health. If you worry about the contaminants your fish dinner may contain, you can try eating lower down on the food chain. Certain fish, such as sharks, swordfish, king mackerel and tilefish, contain higher levels of mercury than smaller fish, like sardines, smelt, and anchovy.
Pomegranate
patriot power greens
Melisa Hawkins 22.09.2018 17:38
Sweet potato and squash also usually make the superfood list, for similar reasons as those listed for leafy greens.
yoga burn
organifi green juice