Tietoa tapahtumista

Rahamuseossa pidetään Studia monetaria-  ja Talouskirja Nyt  -tilaisuuksien lisäksi esitellään tuore Euro & talous -julkaisu. Museossa pidetään myös historiaseminaarisarja Suomen Pankista ja sen pääjohtajista sekä muita ajankohtaisia tilaisuuksia. Lista tapahtumista löytyy täältä.

Studia monetaria -luentosarjan aiheet liittyvät Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan toimialaan ja historiaan. Luennoijat ovat alansa huippuasiantuntijoita ja työskentelevät pääosin Suomen Pankissa ja Finanssivalvonnassa. Sarjan luennot ovat yleistajuisia, eikä niiden seuraamiseen tarvita erityisiä taustatietoja.

Suomen Pankin Talouskirja Nyt -sarja avaa talouden käsitteitä kirjallisuuden kautta. Tilaisuuksissa keskustellaan tuoreesta kotimaisesta talousaiheisesta kirjasta. Kirjan kirjoittaja tai toimittaja keskustelee Suomen Pankin edustajan kanssa. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ne pidetään rahamuseossa osoitteessa Snellmaninkatu 2, Helsinki. 

Tilaisuudet alkavat pääsääntöisesti klo 17.00  kunkin tilaisuuden alkamisaika ilmoitetaan kuitenkin erikseen.

Museon tilaisuuksia videoidaan ja äänitetään. Video- ja äänitallenteet ovat saatavissa Menneet tapahtumat -osiossa tapahtumatiedon yhteydessä. Tutustu myös Suomen Pankin YouTube-kanavaan, jonne on kerätty museon tapahtumien lisäksi Suomen Pankin lehdistötilaisuuksia.

digiseminaari 2015