Yleisötilaisuus rahamuseossa 6.3. klo 17: Globalisaatio koetuksella

Tiistaina 6.3.2018 rahamuseon Talouskirja nyt -sarjassa vuorossa Sixten Korkmanin teos Globalisaatio koetuksella. Häntä haastattelee vanhempi neuvonantaja Meri Obstbaum Suomen Pankin rahapolitiikka- ja tutkimusosaston ennustetoimistosta.

Sixten Korkman on tehnyt näyttävän uran tutkijana ja virkamiehenä. Hän on vuodesta 2013 toiminut professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Sitä ennen hän on ehtinyt toimia toimitusjohtajana Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa, talous- ja rahoitusasioista vastaavana pääjohtajana EU:n neuvoston talouspoliittisella osastolla, ylijohtajana valtiovarainministeriön kansantalousosastolla ja toimistopäällikkönä Suomen Pankissa. Korkman väitteli tohtoriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1978.

Kirjassaan Korkman käy läpi globalisaation syitä ja seurauksia, etuja ja haittoja. Suhtautuminen globalisaatioon on poliittinen vedenjakaja: yhtäältä avoimen talouden katsotaan olevan väylä vaurauteen, toisaalta globalisaation väitetään luovan epävakautta ja eriarvoisuutta.

Näitä kysymyksiä käydään läpi rahamuseossa. Tilaisuus alkaa klo 17 ja siihen on vapaa pääsy. Huom! Paikkoja on rajoitetusti.

Tilaisuutta voi seurata myös livenä verkossa.

Henna Mikkonen 27.02.2018 16:31
Voiko näitä rahamuseon tilaisuuksia seurata netin kautta? Ennen ainakin onnistui. Oli kiva juttu ruuhkavuosiekonomistille!
Auli Sjöberg 27.02.2018 18:07
Toivon, että kaikkia rahamuseon yleisöluentoja voisi seurata myös netissä, jotta me muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuvat voisimme paremmin osallistua kiinnostaviin ohjelmiin.
Rahamuseo 03.03.2018 15:37
Kiitos kommenteista! Pyrimme tallentamaan joka vuosi osan näistä museotapahtumista myös verkossa seurattaviksi.
shadymob 04.09.2018 06:21
This research is very helpful to me, I am very thankful for this. To be able to develop the research, please connect them to my ringtone here:https://ringtonemob.net/
bharat singh 05.09.2018 12:04
This information is quite helpful for me to learn the latest information about the Canon Imageclass D530 Driver