Yleisötilaisuus rahamuseossa 27.3. klo 17: Rahapolitiikan ja maailmantalouden näkymät

Keskeisten maiden samantahtinen kasvu siivittää maailmantaloutta. Euroalueen kasvun vahvuus on yllättänyt. Onko kasvun piristyminen lyhyt- vai pitkäkestoista? Kiihtyykö inflaatio? Entä minkälaiset riskit varjostavat maailmantalouden näkymiä?

Toimistopäällikkö Hanna Freystätter vastaa näihin kysymyksiin ja esittelee maailmantalouden näkymiä rahamuseossa tiistaina 27.3.2018 klo 17 alkaen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

VTT Hanna Freystätter työskentelee rahapolitiikka- ja tutkimusosaston kansainvälisen ja rahatalouden toimiston päällikkönä. Suomen Pankin kansainvälisen talouden ennuste on laadittu hänen johdollaan.

#suomenpankki #talousennuste #ennuste #rahamuseo

Esa Kuronen 27.03.2018 11:56
Kuulostaa mielenkiintoiselta tänään 27.3.2018 oleva tilaisuutenne. Voiko katsoa netin kautta kun ei ennätä sinne Jyväskylästä.
tutuapp pokemon go 18.04.2018 10:20
tutuapp pokemon go app store same as google play store
whatsapp web 19.04.2018 11:59
whatsapp web